Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Blog Terrasverwarmingwinkel.nl

Buiten zitten, buiten koken, buiten leven...

 • Terrasverwarmer kopen: terrasverwarmingwinkel.nl

  Wilt u een goede terrasverwarmer kopen? Zodat u het hele jaar door lekker in de tuin kunt zitten? Bij terrasverwarmingwinkel.nl vindt u terrasverwarming in allerlei varianten. Bijvoorbeeld een elektrisch exemplaar, of juist een gasverwarmer op gas.

  Terrasverwarmer kopen CE09

  Een aangename buitentemperatuur? Die regelt u zelf!

  Wie rond de feestdagen eens een kerstmarkt heeft bezocht, herkent ongetwijfeld dit plaatje: sfeervolle terrassen met gekleurde lampjes en warme dranken. En zachte fleeceplaids over de stoelen. Die eigenlijk niet eens nodig zijn, want deze terrassen zijn altijd heerlijk warm, ondanks koude of dwarrelende sneeuw. Dit door het gebruik van terrasverwarmers; heaters die van onder- of bovenaf zorgen voor een aangename buitentemperatuur. Of het nu hartje zomer of midwinter is. Wilt u ook graag het hele jaar buiten kunnen zitten en dan het liefst in uw eigen tuin? Dan is een terrasverwarmer kopen de oplossing. En als u ook nog eens een prachtig en kwalitatief model op de kop wilt tikken, komt u natuurlijk naar terrasverwarmingwinkel.nl.

  Zoals gezegd, zijn er verschillende terrasverwarmers verkrijgbaar. In de webshop van Terrasverwarmingwinkel.nl vindt u onder andere hangende terrasverwarmers en staande terrasverwarmers. Die hebben beide een aantal belangrijke voor- en nadelen.

  Voordelen van een hangende terrasverwarmer:

  1. Eenvoudig te monteren aan wand of plafond

  2. Kan permanent blijven hangen, waardoor u altijd warmte paraat heeft

  3. Neemt weinig tot geen ruimte in

  4. Ideaal onder een overkapping of partytent

  5. Straalt warmte rechtstreeks naar beneden

  6. Elektrische aansluiting is alles wat u ervoor nodig heeft

  Voordelen van een staande terrasverwarmer:

  1. Geen montage nodig

  2. Makkelijk te verplaatsen

  3. Warmte op zithoogte

  4. Eenvoudig binnen te bewaren en daardoor extra duurzaam

  5. Te gebruiken waar en wanneer u dat wilt

  6. Sfeervolle toevoeging voor terras of tuin

  Elektrische terrasverwarmer kopen? Of een gasheater?

  Een terrasverwarmer kopen kan nog een hele uitdaging zijn. Er zijn namelijk best wat knopen die u moet doorhakken. Wilt u bijvoorbeeld elektrische terrasverwarmer kopen? Of voelt u meer voor een gasheater? Het grote voordeel van een terrasverwarming op gas is dat u geen last heeft van snoeren en dat de terrasverwarming dus volledig mobiel is. Een elektrische terrasverwarmer is vaak iets wat voordeliger en zuiniger in verbruik dan een gasheater. Maar goed, voor die laatste heeft u weer een gasaansluiting of een gastank nodig. Kortom: voor beide exemplaren valt wel een warm woord te spreken.

  Terrasverwarmer kopen? Extra aandachtspunten

  Op de volgende punten kunt u nog letten, bij de aanschaf van een terrasverwarmer:

  1. Hoe hoog is het verbruik?

  2. Welk oppervlak wordt verwarmd? (Hoeveel vierkante meter?)

  3. Hoe snel warmt de heater op?

  4. Wilt u alleen warmte, of ook (sfeervol) licht?

  5. Is de terrasverwarmer waterdicht?

  6. Werkt de warmtelamp nog goed bij wind?

  7. Is de heater alleen buiten te gebruiken, of ook binnen?

  Bepaal aan de hand van bovenstaande vragen wat voor u de belangrijkste specificaties zijn en waarom u een terrasverwarmer wilt kopen. Dat maakt de keuze een stuk eenvoudiger.

  Snel online een terrasverwarmers kopen

  Een krachtige en prachtige terrasverwarmer kopen?? Voor een feestje of een gezellige zomeravond? In de webshop van Terrasverwarmingwinkel.nl vindt u razendsnel terrasverwarming van gerenommeerde merken zoals Eurom, Sunred en Faber. Van een hangende of staande terrasverwarmer tot een sfeervolle flame- of loungeheater. Liever een tafelheater of een heteluchtkanon? Ook die vindt u – vanzelfsprekend – in het uitgebreide assortiment terrasverwarming.

  Meer weten over terrasverwarmers?

  Lees dan ook eens:

   

  Of neem contact op met de klantenservice van Terrasverwarmingwinkel.nl. Deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van een goede keuze. 

 • Happy New Year!

  Terrasverwarmingwinkel.nl wenst u een
  fantastisch 2016!

  banner 2

 • Terrasverwarming maakt buiten zitten een stuk aangenamer

  Verleng uw avond met een fijne terrasverwarmer!

  Bent u op zoek naar een fijne terrasverwarmer om ook in de avonduren nog heerlijk aangenaam buiten te kunnen zitten? Terrasverwarmingwinkel.nl is de specialist op het gebied van terrasverwarming voor in de tuin.

  Bij ons vindt u alle soorten gas terrasverwarmerselektrische terrasverwarmers en natuurlijk de beste infrarood terrasverwarming. Of u nu op zoek bent naar een sierlijke patioheater, een krachtige flameheater of een ruimtebesparende hangende terrasverwarmer. Wij hebben het grootste aanbod van de beste merken.

  Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de mooiste tuinhaarden, tuinkachels en vuurkorven zodat u te allen tijde terug kunt grijpen op de traditionele manier van terrasverwarming.

  Altijd de beste service...

3 artikel(en)